همه چیز در مورد میلگرد + تصویر

همه چیز در مورد میلگرد + تصویر

همه چیز در مورد میلگرد

همه چیز در مورد میلگرد مبحثی است که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت پس تا آخر این مقاله با ما همراه باشید.

میلگرد به‌ عنوان عنصر اصلی در صنعت ساختمان‌ سازی مشاهده می‌شود. شاید جالب به نظر برسد که اگرچه بتن‌ها به‌عنوان عامل استحکام در یک سازه شناخته‌ شده‌اند؛ اما این آرماتور یا میلگردها هستند که در هنگام زلزله از ما محافظت می‌کنند.

تاریخچه میلگرد:

برای اولین بار در سال ۱۸۰۰ بود که جوزف لوئیس دریافت که افزودن میلگرد به بتن می‌تواند خواص کششی ضعیف آن را جبران کرده و درنهایت منجر به ایجاد سازه‌ هایی شود که هم در برابر نیروهای کششی و هم در برابر نیروهای فشاری مقاومت بالایی داشته باشند. سال‌ ها پس‌ ازاین کشف و استفاده از میلگرد در ساخت سازه‌ ها، سیستمی برای تولید استاندارد میلگرد‌ها ایجاد شد.

ترکیب بتن و میلگرد بسیار در مقاومت ساختمان اثر می‌گذارد.

تا اینجا مقاله همه چیز در مورد میلگرد رو ممنونم که کنارمون بودین بریم ادامه داستان.

همچنین می توانید از مقاله مراحل دریافت پروانه ساختمانی در اصفهان نیز استفاده کنید.

خاصیت میلگرد:

همان‌ طور که می‌ دانید بتن مقاومت فشاری بسیار بالایی دارد و برای خرد کردن آن به نیروی فشاری بسیار قوی نیاز است، اما بتن بدون حضور میلگرد دارای یک نقطه‌ ضعف بزرگ است و آن خواص کششی و چرخشی شده و در زمان اعمال نیروهای کششی به بتن، مانع ترک خوردن و شکستن می‌شود. این محصول از جنس فولاد ساخته‌ شده و بر اساس ظاهر، نوع و سایز به انواع مختلفی تقسیم می‌شود.

انواع میلگرد:

میلگرد باعث مقاوم شدن بتن در برابر نیروهای کششی و چرخشی شده و در زمان اعمال نیروهای کششی به بتن، مانع ترک خوردن و شکستن می‌شود. امروزه در تمام پروژه‌ های ساخت‌ و ساز از این نوع فولاد برای تقویت بتن استفاده می‌شود. این محصول از جنس فولاد ساخته‌ شده و بر اساس ظاهر، نوع و سایز به انواع مختلفی تقسیم می‌شود.

انواع میلگرد در ساخت و ساز

میلگرد های صاف:

این میلگردها صاف و بدون آج می‌ باشند. این میلگردها برای آهنگری، تغییر شکل و همچنین عملیات جوشکاری مناسب است. به‌ طور کلی به‌ عنوان یک میلگرد داکتیل شناخته می‌شود. عوامل مختلفی قیمت میلگرد ساده را تحت‌ الشعاع قرار می‌ دهد.

همچنین می توانید فروش مصالح ساختمانی فرازنام را نیز مطالع کنید.

میلگرد سخت با آج ساده:

نیمه‌ خشک یا ترد و نیمه نرم است. این نوع برای عملیات ساختمانی و خصوصاً خاموت زنی مناسب است. عملیات جوشکاری روی آن به‌ سختی صورت می‌گیرد. توصیه می‌شود از عملیات جوشکاری روی آن پرهیز شود.

میلگرد سخت با آج پیچیده:

به‌ عنوان میلگرد خشک معروف است. برای آهنگری و تغییر شکل‌ های زیاد با زوایای تند مناسب نیست. به‌ هیچ‌ وجه عملیات جوشکاری روی آن مجاز نیست.

خواص مکانیکی میلگرد ها:

حداکثر نیرویی که به میلگرد وارد می‌شود و آن را دچار تغییر شکل نمی‌کند تنش تسلیم گفته می‌شود.

اگر مقدار نیرو افزایش یابد، میلگرد به حالت اولیه برنمی‌گردد و برای همیشه تغییر شکل می‌دهد. در همه طراحی‌ها ملاکی که برای انتخاب میلگرد در نظر می‌گیرند مقدار تنش تسلیم آن است.

میلگردها به شکل‌ های مختلفی در بتن مسلح استفاده می‌شوند. این شکل‌ ها در نقشه‌ های طراحان به‌ طور دقیق رسم شده و اجرا می‌شوند.

میلگرد خاموت: | همه چیز در مورد میلگرد

برای جلوگیری از بیرون‌ زدگی میلگرد ها در اثر عمل نیروهای برشی کاربرد دارد

میلگرد سنجاقک:

برای تقویت برشی خاموت‌ها و اتصال کامل بین میلگرد و خاموت

میلگرد خرک:

برای قرار دادن دو شبکه افقی متوالی بافاصله‌ هایی معین در داخل بتن استفاده می‌شود.

میلگرد رکابی:

در امتداد نگه‌ داشتن میلگرد های طولی یا عمودی در بتن‌ ریزی دیوارها استفاده می‌شود.

در این مقاله که همه چیز در مورد میلگرد بود با نقش میلگرد و کاربرد های آن آشنا شدید. قابل توجه است که در مراحل دریافت پروانه ساخمان شرکت ساختمان سازی در اصفهان در مرحله سفت‌ کاری از میلگرد استفاده می‌شود. مجموعه مهندسی فرازنام می‌تواند در راستای تامین مصالح و همچنین مشاوره بهترین مصالح را در اختیار شما قرار دهد.

طبقه بندی میلگرد ها : | همه چیز در مورد میلگرد

میلگرد ها معمولا بر اساس مقدار شخصی از نسبت مقاومتشان در مقابل نیروی کششی طبقه بندی می گردند. که در اصطلاح به این میزان از مقاومت ، مشخصه فولاد گفته می شود.

  • میلگرد A1(نرم بدون آج) اولین گروه، میلگردهای a1 می باشند که اسم تجاری آن ها F240  یا رده مقاومتی ۲۴۰ هستند که به میلگردهای A1 یا ساده نیز معروف هستند و هیچ گونه شکل آج بر روی آن ها وجود ندارد
  • میلگرد a2 (نیمه سخت با آج ساده) رده بعدی میلگردهای A2 هستند که به شکل آجدار دیده شده  و از لحاظ طبقه بندی در رده   S340 دسته بندی می گردند و جزء میلگردهای نیمه سخت تلقی می گردند . یک محور در امتداد طولی بوده و یک سری دورپیچ به صورت مارپیچ نسبت به این محور طولی قرار دارند
  • میلگرد A3 (سخت با آج پیچیده) رده بعدی A3 بوده و میلگردهای آجدار با شکل آجدار مارپیچ می باشند و از لحاظ سختی در رده نیمه سخت قرار دارند. شکل آج ها در این میلگرد نسبت به محور طولی به صورت جناقی (هشتی شکل ) می باشند و از لحاظ مقاومت نیز نسبت به میلگردهای A1 و A2 مقاومت بالاتری دارند.

تفاوت میلگرد a2 و a3 | همه چیز در مورد میلگرد

یکی از شیوه های شناسایی این دو نوع میلگرد شکل آج آن ها می باشد. شکل آج A2 به صورت منفرد و موازی و در میلگرد A3 به صورت ضربدری و هفت و هشت است. در طراحی پی از محصول طولی A3 و میلگرد عرضی A2 استفاده می گردد . | شرکت ساختمانی در اصفهان

میلگرد A3 تردتر و شکننده تر بوده اما A2 انعطاف پذیرتر می باشد. اگر آج محصول به صورت فنری باشد از نوع A2 است. در حقیقت آج این دو نوع محصول با یکدیگر کاملا فرق میکند ولی بع علت سوء استفاده بعضی از تولیدکنندگان میلگردهایی در بازار عرضه می شوند که از لحاظ آج مانند A3 بوده ولی از لحاظ مقاومت شیمیایی و فیزیکی همانند نوع A2 می باشد. برای اطمینان بیشتر این محصولات بایستی پیش از خرید آزمایش گردند.

معمولا میلگردها در ساختمان سازی با مشخصه A2، A3 و A4 مورد استفاده قرار می گیرند. در مواردی که نیاز به شکل پذیری این محصول می باشد همچون کاربرد تیر و ستون و دیوار برشی بایستی از نوع A2 استفاده گردد. اما در فونداسیون هر دو نوع A2 و A3 مورد استفاده می باشد. با این حال معمولا در پی ، آرماتورهای طولی از نوع A3 و آرماتورهای عرضی از نوع A2 می باشند.

همچنین می توانید از صفحه اینستاگرام فرازنام نیز استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up