حمل و نقل و انبار پانل سه بعدی

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. مقاله
  4. chevron_right
  5. خدمات مهندسی
  6. chevron_right
  7. پنل سه بعدی
  8. chevron_right
  9. حمل و نقل و انبار پانل سه بعدی

انبار پانل سه بعدی

انبار پانل های سه بعدی باید در محیط های دور از تابش مستقیم اشعه خورشید. بارش باران، رطوبت، تغییرات حرارتی شدید و عوامل مخرب محیطی نگه داری شوند. پانل ها باید دور از مواد آتش زا یا حرارت مستقیم و مواد حلال مانند هیدروکربن ها نگهداری شود. از بارگذاری یا اقداماتی نظیر راه رفتن بر روی  پانل ها باید اجتناب شود.

عیب یابی پانل سه بعدی

برای یافتن محل هایی که بتن پاششی به سطح پانل سه بعدی نچسبد و یا برای تعیین حفرات موجود، اپراتور باید با چکش متناسب با ضخامت بتن پاششی، بین ۰.۵ تا ۲ کیلوگرم، ضرباتی به بتن وارد آورد. در صورتی که صدای بم و خفه به گوش رسد به معنای پوکی و وجود حفره و فاصله بین لایه های بتن پاششی و یا بتن پاششی و سطح هسته عایق میباشد. محل های پوک و حفره دار باید علامت گذاری شود و پس از تخریب، نسبت به بتنپاشی مجدد آن اقدام شود.

آزمایش پانل سه بعدی

قبل از شروع عملیات بتن پاشی در کارگاه، باید جعبه های آزمایشی چوبی یا فلزی به ابعاد ۱۰۰x600x600 میلیمتر. برای اخذ نمونه های آزمایش از بتن پاششی توسط پرسنل کارگاه و تحت نظر دستگاه نظارت تهیه شود. به ازای هر مخلوط نمونه، هر وضعیت بتن پاشی (افقی یا سربالا) و هر اپراتور بتنپاش، باید حداقل یک جعبه آزمایشی در نظر بگیرید که نصف جعبه باید با شبکه جوش پانل، مشابه شرایط واقعی، شبکه بندی شود.

اجرای پانل سه بعدی

از هر جعبه آزمایش، ۶ نمونه مغزه گیری انجام می شود که ۳ نمونه با شبکه فولادی و ۳ نمونه بدون آن می باشد. مغزه گرفتن از هر ۵۰ مترمکعب بتن پاششی و یا هر۵ روز کاری لازم است. زمانی بتن پاششی از نظر مقاومت قابل قبول تلقی می شود که متوسط مقاومت فشاری سه مغزه حداقل برابر ۸۵. مقاومت مشخصه طرح باشد و همچنین مقاومت هیچ یک از مغزه ها کمتر از ۷۵. مقاومت مشخصه طرح نباشد. برای کنترل دقت نتایج می توان مغزه گیری را تکرار نمود. برای سهولت در نتیجه گیری و تسریع در کار می توان. به همراه بتن پاشی جعبه ها، ۶ آزمونه استوانه ای استاندارد از بتن پاششی گرفت. و نتایج مقاومت آزمونه ها با مغزه های اخذ شده از جعبه ها مقایسه و کالیبره گردد.

حمل و نقل پانل سه بعدی

  • نگه داری و انبار پانل های سه بعدی روی یکدیگر باید به نحوی باشد که جوش شبکه و مفتول ها آسیب نبینند.
  • انبار پانل سه بعدی باید بر روی سکوهای مناسب انجام گیرد به طوری که در حین بارگیری آسیبی به آن ها وارد نشود.
  • در هنگام بارگیری، باراندازی یا حمل و نقل پانل سه بعدی باید اقدامات لازم در عدم ایجاد تابیدگی و خمیدگی پانل بعمل آید.
  • مراحل بارگیری و یا باراندازی پانل باید به آرامی و بدون اعمال ضربه به پانل صورت گیرد.
  • هر نوع تیپ پانل تولیدی باید توسط سازنده تحت آزمایش های مکانیکی مطابق استانداردهای ملّی ایران قرار گیرد.
  • طراحی، اجرا و نظارت سیستم پانل سه بعدی (۳D) باید به وسیله اشخاص ذیصلاح انجام گیرد، ضوابط کلی نظارت و بازرسی مندرج در مبحث نهم مقررات ملّی ساختمان در این بخش نافذ می باشد.

با ما همراه باشید-مجموعه عمرانی فرازنام-خدمات مهندسی ساختمان در اصفهان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.