سازه بتنی پیش ساخته

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. دسته بندی نشده
  4. chevron_right
  5. سازه بتنی پیش ساخته

سازه بتنی پیش ساخته در اصفهان چیست؟

در سازه بتنی پیش ساخته. تمامی اجزای سازه ای و بعضاً اجزای غیرسازه ای ساختمان از قطعات بتن پیش ساخته تولید می شود. در کارخانه تشکیل میشوند. قطعات سازه بتن پیش ساخته با اتصالات خشک یا تر به یکدیگر متصل می شوند. طراحی و اجرای سازه بتنی پیش ساخته. باید مطابق با ضوابط بارگذاری و طراحی اجزاء سازه بتنی پیش ساخته. مطابق ضوابط مباحث ششم و نهم مقررات ملّی ساختمان صورت می گیرد. ضوابط طراحی اتصالات آن باید مطابق آئین نامه های طراحی سازه پیش ساخته در اصفهان معتبر صورت گیرد. هدف از تدوین این مقاله ارائه ضوابط و روش های اجرای سازه ها با قطعات بتنی پیش ساخته اعم از تیر، ستون، سقف، دیوار، پله و نما است. که با رعایت آنها شرایط ایمنی، قابلیت بهره برداری و پایایی ساختمان ها فراهم میشود.

طراحی سازه بتنی پیش ساخته در اصفهان

با توجه به تحولات و پیشرفت های حاصله در تولید، مواد و فنآوری مرتبط با بخش صنعت ساختمان، استفاده از بتن پیش ساخته. برای انواع مختلف  ساختمان های مسکونی، تجاری، اداری، صنعتی، حمل و نقلی، و سایر ساختمان ها مجاز میباشد. با توجه به کیفیت بالای قطعات بتنی پیش ساخته، استفاده از انواع سازه های بتنی پیش ساخته. در مناطق مرطوب با شرایط خوردگی بالا توصیه میشود. با توجه به اینکه سازه های ساختمانی بتن پیش ساخته. انعطاف پذیری بیشتری برای دستیابی به مقاومت بالا در برابر آتش، انتقال صدا، صرفه جویی در مصرف انرژی، پایداری و دوام دارند. لذا برای کاربری های حساس نسبت به حریق، صوت و رطوبت توصیه میشود. محدودیت ابعاد و وزن قطعات سازه بتنی پیش ساخته به ظرفیت تجهیزات موجود برای تولید، حمل و نصب قطعات پیش ساخته وابسته است.

محافظت از سازه بتنی پیش ساخته در اصفهان

در نظر گرفتن تمهیدات لازم برای جلوگیری از خوردگی مصالح فولادی بویژه در اتصالات در محیط های مرطوب مطابق ضوابط مبحث دهم مقررات ملّی ساختمان الزامی است. استفاده از فولاد رنگی، فولاد گالوانیزه و پوشش های انسداد مثل واشرها و فاصله گذارها میتوانند در شرایط محیطی متفاوت برای کاهش خوردگی مناسب باشند. برای گالوانیزه کردن فولاد با روی، استفاده از سه روش گالوانیزه کردن با گرمای کاهش، گالوانیزه کردن مکانیکی و آبکاری با روی مجاز است.

بولتها باید با یکی از دو روش گرمای کاهش یا مکانیکی گالوانیزه شوند. درصورت استفاده از مصالح گالوانیزه در اتصالات، باید از حداقل مقدار جوش ممکن برای اتصال استفاده شود. برای جلوگیری از رسوب شار تولیدی از جوش، باید از الکترود های بدون پوشش استفاده شود. در صورت استفاده از الکترود پوشش دار، باید رسوبات حاصل را توسط برس سیمی، شعله تمیز، تفنگ سوزنی و یا انفجار سایش تمیز نمود. در نواحی که درجه خوردگی بالا میباشد، استفاده از فولاد ضد زنگ الزامی است.

۲ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.