طراحی سازه LSF

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. مقاله
  4. chevron_right
  5. خدمات مهندسی
  6. chevron_right
  7. طراحی سازه LSF

طراحی سازه LSF در اصفهان

طراحی سازه LSF در اصفهان مستلزم تامین پایداری جانبی در در هر دو جهت متعامد اصلی ساختمان است. اجرای صفحه های پوشش سازه LSF در دیوارهای برشی قبل از اجرای سقف هر طبقه، الزامی است. باید میل مهارهای نگهدارنده برای جلوگیری از بلندشدگی دیوار قبل از اجرای سقف هر طبقه، در محل اتصال دیوار برشی به کف طبقه تعبیه و بطور صحیح اجرا شوند. درصورت اجرای صفحه پوشش به صورت نوارهای قائم، حتی المقدور باید از صفحات یک پارچه در ارتفاع دیوار استفاده شود. و چنانچه این امر مقدور نباشد، حداکثر از دو قطعه پوشش در ارتفاع استفاده شود. در صورت اجرای صفحه به صورت نوارهای افقی حداکثر از سه قطعه در ارتفاع استفاده شود. حتی المقدور باید از قرار گرفتن درزهایی که بین قطعات ایجاد می شود دریک راستا احتراز نمود.

ضوابط طراحی سازه LSF در اصفهان

  • فاصله مرکز پیچ های اتصال صفحه پوشش از لبه آن نباید کمتر از ۱۰ میلی متر باشد.
  • در اتصال صفحه پوشش به اعضای فولادی باید از پیچ های سرصاف استفاده نمود. باید پیچ اتصال حداقل به میزان سه دنده از ورق فولادی عبور نماید.
  • پیچ باید به اندازه ای محکم شود که سر صاف آن بیش از ۲ میلی متر در پوشش فرو نرود.
  • انحنای جانبی کلی یا انحنای d خرپاها نباید از کمینه دو مقدار ۲۰۰/۱ طول یال خرپا یا ۵۰ میلی متر بیشتر باشد.
  • کلیه اعضای قائم قاب باید به صورت شاقول، تراز و در یک راستا باشند
  • حداکثر رواداری مجاز در موارد ذکر شده به ۰.۰۰۲ ارتفاع طبقه محدود گردد.
  • وادارهای دیوار باید کاملا شاقولی نصب شوند.
  • ناشاقولی کل وادار در ارتفاع سازه بدون توجه به تعداد طبقات نباید از ۱۵ میلیمتر به سمت خارج ساختمان یا داخل ساختمان بیشتر باشد.
  • ناشاقولی خرپا از بالا تا پایین آن، نباید بیشتر از کمینه دو مقدار ۵۰/۱ ارتفاع خرپا در هر مقطع و یا ۵۰ میلیمتر باشد. مگر آنکه خرپا به صورت خاص ناشاقول طراحی باشد.

نحوه طراحی سازه LSF در اصفهان

اتصال تسمه مهاربند قطری به گوشه قاب به دو صورت مستقیم یا با استفاده از ورق اتصال صورت میگیرد. اتصال مستقیم در صورتی مجاز است که عرض کافی برای تسمه مهاربند به منظور اجرای پیچ های مورد نیاز اتصال فراهم باشد. اجرای مهاربند قطری تسمه ای در دیوارهای مهاربندی قبل از اجرای سقف هر طبقه به منظور تامین پایداری جانبی سیستم سازه LSF در اصفهان در هر دو جهت متعامد اصلی ساختمان الزامی است. مهاربند های تسمه ای در محل تقاطع با وادارهای میانی باید با یک پیچ نمره ۸ به وادار متصل شود. ایجاد پیش کشیدگی اولیه در مهاربندها برای جلوگیری از هرگونه افتادگی در عضو مهاربند الزامی است.

به منظور جلوگیری از هرگونه بلندشدگی دیوارهای مهاربندی باید اعضای مرزی دهانه بادبندی به همراه لاوک کف توسط میل مهار نگهدارنده مطابق محاسبات با جزئیات مناسب به شالوده و یا کف طبقه مهار شود. در سقف ها با پوشش سازه ای چوبی و فولادی، هر قطعه پوشش باید در چهار وجه به اعضای قاب با بست متصل شود.

عرض و ضخامت بست ها در این حالت نباید به ترتیب از ۵۰ میلی متر و ۸۸/۰ میلی متر کمتر باشد. به منظور یکپارچکی تیرچه های سقف باید از کلاف های عمود بر تیرچه ها با بست های تسمه ای و انسجام حداکثر در فواصل ۴/۲ متر از یکدیگر یا تکیه گاه استفاده شود. بست های تسمه ای تیرچه ها باید در زیر تیرچه اجرا شود. و در این مورد رعایت ضوابط طراحی سازه LSF در اصفهان الزامی است.  بست های تسمه ای باید حداقل با ۴ پیچ شماره ۸ به بست انسجام متصل شوند.

طراحی اسکلت فلزی در اصفهان-مجموعه فرازنام اصفهان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.